Grote kaart
Voorgerecht
- Rundercarpaccio op een bedje van ijsbergsla aangemaakt met balsamico-dressing en gebrande pijnboompitjes - € 13,75
- Gerookte zalm op een bedje van ijsbergsla aangemaakt met balsamico dressing en pijnboompitjes - € 13,75
- Black tiger shrimps bereid in kruidenboter afgemaakt met pernod - € 13,75
Soepen
Hoofdgerecht
Nagerecht
Kleine kaart
Dranken
- Koffie/thee/melk - € 2,90
- Cappuchino - € 3,25
- Chocoldamelk koud - € 3.25
- Warm + sl. - € 3,95
- Rivella/spablauw/icetheee licht - € 3,15
- Vruchtensappen - € 3,50
- Bier (per glas) - € 3,25
- Bier ½ ltr - € 6,25
- Alc.vrij (flesje) - € 3,75
- Jenever/bessen/citroen/vieux - € 3,75
- Sherry (medium/dry - € 4,75
- Vermouth rood of wit - € 4,75
- Wijn rood,wit - € 4,75
- Port rood,wit - € 4,75
Te bevragen aan de bediening
- Remi Martin V.S.O.P. - € 8,50
- Whisky Famouse grouse - € 7,00
- Johnny walker - € 6,50
- Ballentines - € 6,50
- Glenfiddich - € 9,00
- Dimple - € 8,50
- Diverse liqueuren - € 5.25
Bij de koffie
Soepen
Lunchkaart
Pannenkoeken
IJs specialiteiten